Wegenbouw

De Van der Werff Groep legt met haar expertise in de wegenbouw de basis voor een optimale infrastructuur. Van onverharde bouwwegen tot en met complexe kruispunten: als wegenbouwbedrijf zorgen wij dat elk wegenbouwproject volgens de juiste route wordt uitgevoerd. 

Welke wegenbouwwerkzaamheden voeren we uit?

Onze wegenbouwwerkzaamheden voeren we uit binnen de werkmaatschappij Van der Werff Infra. Onze werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van wegen: (machinaal) bestraten of asfalteren. Ook het ophogen van wegen behoort tot onze expertise. Als het aanleggen van een nieuwe weg samengaat met het vervangen of aanleggen van riolering, dan komen onze kwaliteiten optimaal tot zijn recht. Rioolreconstructies beschouwen wij als ons hoofdspecialisme. Als vanzelfsprekend houden we bij de aanleg van een weg houden wij zoveel mogelijk rekening met een duurzame fundering van de weg, eventuele kabeltracés, afwatering en met alles wat er nog meer bij komt kijken.

Omdat alle benodigde specialismen onder één dak aanwezig zijn, kunnen wij projecten van begin tot eind begeleiden. Zonder tussenkomst van derden. Je hebt dus maar één partij nodig voor de oplossing van jouw vraagstuk.

WegenbouwbedrijfWegenbouwbedrijf Van der Werff Groep

Onze werkwijze

Wij houden van een gestructureerde, klantgerichte aanpak. Die is ook hard nodig, omdat wegenbouw gepaard gaat met een veelheid aan logistieke handelingen en eenduidige communicatie met omwonenden en/of stakeholders. Aangevoerd door een zeer ervaren projectleider zorgt ons team van deskundige professionals ervoor dat elk wegenbouwproject volgens planning en bestek wordt opgeleverd.

Tijdens het project zijn we het liefst zoveel mogelijk ter plaatse, zodat wij niet alleen snel met de opdrachtgever kunnen schakelen, maar ook direct contact hebben met de omwonenden en/of stakeholders en eenvoudig kunnen bijsturen wanneer de situatie daarom vraagt. Na oplevering geven wij het project vanzelfsprekend de nazorg die het verdient.

Weg aanleggen kosten

De kosten voor het aanleggen van een weg verschilt van project tot project. Het aanleggen van een weg doen we natuurlijk tegen de scherpst mogelijke prijs. Daarnaast is één van onze belangrijkste kwaliteiten dat wij van A tot Z actief meedenken en uitdagingen met oog voor de praktische uitvoerbaarheid benaderen. Verder zien wij het als onze natuurlijke verantwoordelijkheid om onze klanten en de omgeving waarin wij werken zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarbij hoort ook dat wij grote aandacht schenken aan duurzaamheid. 

Vraag een offerte aan

Wij denken mee, werken samen en komen zo tot het beste resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw wegenbouwwerkzaamheden!

Dennis van der Werff

0172 - 469 511