Milieutechniek

Van der Werff Groep heeft de juiste expertise in huis om milieutechnische projecten succesvol uit te voeren. Daarbij staan veiligheid en milieubewustzijn voorop. Alle milieutechnische projecten zijn ondergebracht in de werkmaatschappij EcoCare Milieutechniek.  

Onze professionals kunnen bogen op jarenlange ervaring, waardoor wij in staat zijn om uiteenlopende opdrachten tot een goed einde te brengen. Bovendien beschikken wij over alle benodigde certificeringen conform de richtlijnen van de Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB). Ook zijn wij aangesloten bij het Nederlands Informatiecentrum Bodembeschermende Voorzieningen (NIBV).

Welke milieutechnische werkzaamheden voeren wij uit? 

Onze voornaamste milieutechnische werkzaamheden zijn:

  • Het bouwen, verbouwen of reconstrueren van tankstations (inclusief wasboxen en –straten), elektrische laadstations en wasstations;
  • Het bouwen, verbouwen of reconstrueren van milieudepots, zoutloodsen, afvalbrengstations, containeropstelplaatsen en alle vormen van inrichting waar potentieel bodemverontreinigende activiteiten plaatsvinden;
  • Het uitvoeren van bodemsaneringen (inclusief het verwijderen en vervangen van boven- en ondergrondse tanks);
  • Het keuren van tankinstallaties en het uitvoeren van onderhoudscontracten;
  • Het aanbrengen van bodembeschermende voorzieningen in de vorm van beton-, asfalt- of elementvloeren.

In het laatste geval ontvang je van ons een Bewijs van Aanleg Onder Certificaat (BAOC). Hiermee heb je de garantie dat de kwaliteit van het volledige proces is gewaarborgd. En dat wij optimaal rekening houden met de bodembelasting.

Milieutechniek

Onze werkwijze

Als je van onze milieutechnische dienstverlening gebruik wilt maken, is het wel zo efficiënt om ook alle bijbehorende werkzaamheden door ons uit te laten voeren. EcoCare Milieutechniek is immers onderdeel van de Van der Werff Groep, waar ook Van der Werff Infra en Wacom Ingenieursbureau zijn ondergebracht. Omdat alle benodigde specialismen onder één dak aanwezig zijn, kunnen wij elk project in onderlinge samenhang voor onze rekening nemen. In de praktijk scheelt je dat tijd en geld. Verder pakken we de zaken ook gestructureerd aan. Tijdens het bouwproces heb je één aanspreekpunt waarmee je snel en doeltreffend kunt schakelen. Onze no-nonsense mentaliteit maakt het verhaal compleet.

Onze prijzen

Wij bieden onze diensten natuurlijk aan tegen de scherpst mogelijke prijs. Daarnaast is één van onze belangrijkste kwaliteiten dat wij van A tot Z actief meedenken en uitdagingen met oog voor de praktische uitvoerbaarheid benaderen. Verder zien wij het als onze natuurlijke verantwoordelijkheid om onze klanten en de omgeving waarin wij werken zoveel mogelijk te ontzorgen.

Daag ons milieutechnisch uit

EcoCare Milieutechniek gaat graag voor je aan de slag. Heb je een project voor ons? Vraag om een offerte of neem vrijblijvend contact met ons op.