A&ODienstenGrondwaterGrondwerkWegen
Je bent hier:

Terrein aanleggen

Van der Werff Infra, onderdeel van de Van der Werff Groep, voelt zich bij het aanleggen van (bedrijfs)terreinen als een vis in het water. Daarbij kan het zowel gaan om de aanleg en inrichting van een compleet nieuw terrein als om het volledig herinrichten van een bestaand terrein. De omvang varieert van kleinere projecten tot terreinen van duizenden vierkante meters. Wij werken namelijk niet alleen voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven en voor particulieren, maar ook voor partijen bij de overheid. In dat geval speelt EMVI een grote rol en daar hebben we veel ervaring mee. Als je ons inschakelt, merk je vanzelf dat wij ons werk tot in de puntjes opleveren.

Allerlei soorten terreinen

De terreinsoorten verschillen van opdracht tot opdracht. Bovendien leveren we ook nog aanvullende diensten. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in:

  • Bedrijfsmatige buitenterreinen, zoals bedrijven- en bedrijfsterreinen. Met of zonder parkeerplaatsen? Inclusief groenvoorziening? Wij regelen het allemaal, inclusief het oplossen van eventuele rioleringsproblemen.
  • Parkeerterreinen met moderne voorzieningen. Omdat elektrisch rijden hand over hand toeneemt, verwachten we dat de vraag naar het plaatsen van elektrische laadpalen ook zal toenemen. De laadpalen kunnen we niet alleen leveren, maar ook nog eens zelf plaatsen.
  • Particuliere buitenterreinen. Daarbij kun je denken aan een stevig terras op maat of aan een betrouwbare oprit naar de garage die wat verder van je woning af staat. Andere wensen zijn natuurlijk ook bespreekbaar.
Parkeerterrein aanleggen

Onze werkzaamheden bij de aanleg/inrichting van een terrein

Bij de aanleg en inrichting van terreinen komen verschillende disciplines samen. Zo doen we bodemonderzoek om vast te stellen welke materialen het meest geschikt zijn voor de aanleg. Er is natuurlijk ook sprake van graafwerk en bestrating. Daarnaast is het mogelijk dat er riolering aangelegd moet worden of dat er andere specifieke wensen zijn. Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat het terrein bij de oplevering direct te gebruiken is.

Onze aanpak bij de aanleg/inrichting van een terrein

Bij de aanleg en inrichting van (buiten)terreinen gaan we niet over één nacht ijs. We maken in elk geval een plan van aanpak waarin alle stappen overzichtelijk worden weergegeven. Daaraan koppelen we meteen een duidelijke planning van de werkzaamheden, waardoor je precies weet waar je op welk moment aan toe bent. Omdat we verschillende werkmaatschappijen onder één dak hebben, kunnen we de voorbereiding en uitvoering naadloos op elkaar afstemmen. We hebben het zelf in de hand en dat werkt prima!

Kosten van de aanleg en inrichting van een terrein

Ga er maar gewoon van uit dat wij de scherpst mogelijke prijs aanbieden. Verder denken wij van A tot Z actief mee en benaderen wij elke uitdaging met oog voor de praktijk. Bovendien zien wij het als onze natuurlijke verantwoordelijkheid om onze klanten en de omgeving waarin wij werken zoveel mogelijk te ontzorgen.