Bouwkundig ingenieursbureau: advies & ontwerp

Wacom is gespecialiseerd in praktische en realistische plannen voor infra- en milieutechnische projecten. Daarmee is Wacom een belangrijke schakel in het totaalaanbod van de Van der Werff Groep, waar het ingenieursbureau deel van uitmaakt. Onze professionals kunnen ook voor afzonderlijk advies worden geraadpleegd en zetten hun kennis graag in voor uiteenlopende bouwkundige projecten. Of het nu om wegreconstructie, riolering, kademuren of andersoortige projecten met milieutechnische aspecten gaat, ingenieursbureau Wacom zorgt ervoor dat de plannen in praktische zin optimaal uitvoerbaar zijn.

Onze specialiteiten

Zoek je een bouwkundig ingenieursbureau civiele techniek met meerwaarde? Dan ben je bij Wacom uit Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Met dank aan onze allround experts met jarenlange ervaring kun je zowel voor wegenbouwkundige als waterbouwkundige en milieutechnische projecten bij ons terecht. En ook op het gebied van aanleg, renovatie en herinrichting van woonwijken en bedrijventerreinen heeft ons ingenieursbureau inmiddels de nodige inhoudelijke expertise opgebouwd.

Onze werkwijze

Wanneer je gebruikmaakt van de advies- en ingenieursdiensten van Wacom, is het eenvoudig om direct de volgende stap naar de uitvoering te zetten. Wacom is immers onderdeel van de Van der Werff Groep, waar ook Van der Werff Infra en EcoCare Milieutechniek zijn ondergebracht. Omdat alle benodigde specialismen onder één dak aanwezig zijn, kunnen wij elk project binnen onze disciplines in onderlinge samenhang voor onze rekening nemen. In de praktijk scheelt dat tijd en geld. Andere zaken pakken we ook gestructureerd aan. Tijdens het bouwproces heb je één aanspreekpunt waarmee je snel en doeltreffend kunt schakelen. Onze no-nonsense mentaliteit maakt onze dienstverlening compleet.

Onze prijzen

De dienstverlening van Wacom bieden wij natuurlijk aan tegen de scherpst mogelijke prijs. Daarnaast is één van onze belangrijkste kwaliteiten dat wij van A tot Z actief meedenken en uitdagingen met oog voor de praktische uitvoerbaarheid benaderen. Verder zien wij het als onze natuurlijke verantwoordelijkheid om onze klanten en de omgeving waarin wij werken zoveel mogelijk te ontzorgen.

Maak gebruik van onze kennis!

Wacom Ingenieursbureau gaat ook graag voor jou aan de slag. Heb je een project waarbij we jou kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op.