A&ODienstenGrondwerkWegen
Je bent hier:

Kunstgras sportvelden en hybride grasvelden

De Van der Werff Groep is gespecialiseerd in de aanleg van kunst- en hybride grasvelden. Deze sportvelden zijn populair omdat ze nagenoeg altijd bespeelbaar zijn, waardoor de clubs hun leden voortdurend wedstrijd- en trainingsfaciliteiten kunnen aanbieden.

Deze sportvelden leggen wij aan

De Van der Werff Groep legt kunstgrasvelden aan voor onder andere:

  • Voetbalclubs
  • Hockeyclubs
  • Evenemententerreinen
  • Freerunners parken

Indien gewenst neemt de Van der Werff Groep ook het civieltechnische en bestratingswerk rondom het kunstgrasveld voor haar rekening.

Kunstgras sportveld

Onze werkzaamheden bij de aanleg van een kunstgras sportveld

Eerst maakt de Van der Werff Groep het terrein geschikt voor aanleg. Hierna wordt indien nodig  het bestaande veld ontgraven. Over de fundering van het kunstgrasveld komt een sporttechnische laag van zand en granulight of lava. Tot slot wordt het kunstgras als deklaag aangebracht.

De werkzaamheden aan de onderlagen en de toplaag worden door de Van der Werff Groep NOC*NSF Sportbond gecertificeerd uitgevoerd. Afhankelijk van de soort accommodatie neemt het gehele proces 4 tot 6 weken in beslag. Gedurende die periode zorgt de Van der Werff Groep tevens voor het omgevingsmanagement, waarbij de belangen van de vereniging, de gebruikers en de omwonenden in acht worden genomen.

Onze aanpak bij de aanleg van een kunstgras sportveld

De Van der Werff Groep is in de totstandkoming van kunstgrasvelden een proactieve samenwerkingspartner voor sportverenigingen. De opgebouwde expertise van het bedrijf wordt verwerkt in adviezen en tekeningen, waarna een concurrerende offerte volgt en de aanleg kan beginnen. De Van der Werff Groep ontzorgt sportverenigingen ten aanzien van het ontwerp, de

materiaalkeuze, kostenramingen en een plan van aanpak waarin het draait om vijf speerpunten: sportfunctionaliteit, veiligheid, bespeelbaarheid, uniformiteit en duurzaamheid. Zowel de engineering als de uitvoering kan bij de Van der Werff Groep berusten. Bij oplevering voldoet het kunstgrasveld aan de sporttechnische norm NOC*NSF die voor sportvloeren en -accommodaties geldt.

Kosten van de aanleg van een kunstgras sportveld

De kosten voor het aanleggen van een kunstgras buitensportveld worden vooraf inzichtelijk gemaakt. Klanten kunnen rekenen op de scherpst mogelijke prijs.