Realisatie 190e Tango tankstations

In 2001 werd het eerste Tango tankstation in Nijmegen gerealiseerd. Vanaf het tweede tankstation in Beinsdorp in de omgeving van Hillegom zijn wij betrokken bij de bouw van de onbemande tankstations met het herkenbare Tango-logo. Onze eerste opdracht was het saneren van het bestaande Texaco tankstation dat door ons is omgebouwd tot een Tango tankstation. Dat gaf onze opdrachtgever het vertrouwen dat wij de juiste expertise hadden om de bouw van tankstations succesvol uit te voeren. Eind april 2017 leverden wij het 190e Tango-station in Roermond op. Van het totale aantal heeft EcoCare Milieutechniek er 99 van de grond af gebouwd en het einde lijkt nog niet in zicht.

De opdracht

Bij elke keer dat wij opdracht krijgen om een Tango tankstation te bouwen, realiseren wij ons dat die opdracht voortkomt uit de geleverde kwaliteit van ons meest recent geleverde project. Wij vinden het dan ook uitermate belangrijk om de juiste focus te houden. Inmiddels mogen we al meer dan 16 jaar tankstations voor Tango bouwen. Daarom zorgen we ervoor dat onze opdrachtgever zo tevreden is en blijft dat we op een prettige manier zaken met elkaar kunnen blijven doen. Dat is zeker niet vanzelfsprekend en daar zijn we ons constant bewust van. Maar we zijn er op hetzelfde moment ook trots op dat we al die tijd constructief met elkaar samenwerken.

De werkzaamheden

Als hoofdaannemer coördineren wij de volledige bouwstroom. Wij zorgen voor:

Doordat we korte communicatielijnen met Tango hebben en intussen aan een half woord van elkaar genoeg hebben, is de gemiddelde doorlooptijd van begin tot einde circa zes weken. Die uiterst korte bouwtijd is het directe resultaat van flexibel omgaan met lokale omstandigheden en 100 procent efficiënt werken onder aanvoering van een meewerkend uitvoerder.

Over het project

Tango-projectleider Sander Groenen is gelukkig met de keuze voor EcoCare Milieutechniek. "De aanbiedingen zijn inhoudelijk sterk en prijstechnisch aantrekkelijk. De aanwezige expertise komt steevast goed naar voren en ook aan de veiligheidsaspecten wordt de juiste aandacht besteed. Daarnaast is het voor ons belangrijk dat de uitvoerende partij niet alleen voldoende capaciteit heeft, maar daar ook nog eens flexibel mee omgaat. EcoCare voldoet in alle opzichten aan onze eisen. Ik ben blij met de goede samenwerking.”
Hoe goed die is, blijkt uit het feit dat de samenwerking van Tango en EcoCare verder gestalte heeft gekregen. Wij mogen structureel 15-jaarlijkse tankkeuringen uitvoeren, verrichten het onderhoud aan de vloeistofdichte vloeren van de tankstations en doen op contractbasis het herstelwerk naar aanleiding van schade die van buitenaf wordt toegebracht. Dat is goed voor de continuïteit, zowel bij Tango als bij ons.

Belangrijkste kenmerken van het project

  • Hoofdaannemer realisatie en keuring tankstations
  • Korte doorlooptijd nieuwbouw en keuring tankstations
  • Flexibele aanpak
  • Prijstechnisch aantrekkelijk

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je van plan om een (reeks) tankstations te bouwen? Vraag ons dan om een passende offerte. Je kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend contact met ons opnemen.

Stanley de Looze

0172 - 469 511