Waterbouw

De Van der Werff groep bouwt al bijna 30 jaar op en rondom het water aan prachtige projecten. Door onze jarenlange ervaring kennen complexe waterbouwkundige constructies voor ons geen geheimen meer. Bijkomend voordeel is dat wij verschillende disciplines onder één dak hebben waardoor wij elk bouwproject in onderlinge samenhang voor onze rekening kunnen uitvoeren. Van begin tot eind.

Welke waterbouwwerkzaamheden voeren wij uit?

Onze waterbouwwerkzaamheden voeren we uit binnen onze werkmaatschappij Van der Werff Infra en zijn bijzonder divers aard. Onze belangrijkste werkzaamheden zijn het aanleggen of renoveren van:

  • Kademuren.
  • Beschoeiingen.
  • Damwanden.
  • Aanlegsteigers.
  • Bruggen.

Waterbouw

Onze werkwijze

Wat de Van der Werff Groep kenmerkt is een no-nonsense mentaliteit. We stropen de mouwen op en gaan aan de slag. Maar wel aan de hand van een gestructureerde plan van aanpak. Dat is ook hard nodig, omdat waterbouw gepaard gaat met diverse logistieke handelingen.

Het liefst staan wij zoveel mogelijk met onze voeten in de klei. Niet alleen om de vorderingen met eigen ogen te zien, maar ook om de communicatielijnen met onze opdrachtgever(s) en onze werkomgeving kort te houden. Wij realiseren het project volgens de vooraf overeengekomen planning en geven het de nazorg die het verdient.

Wat zijn de prijzen voor waterbouw?

Wij bieden onze diensten natuurlijk aan tegen de scherpst mogelijke prijs. Daarnaast is één van onze belangrijkste kwaliteiten dat wij van A tot Z actief meedenken en uitdagingen met oog voor de praktische uitvoerbaarheid benaderen. Verder zien wij het als onze natuurlijke verantwoordelijkheid om onze klanten en de omgeving waarin wij werken zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarbij hoort ook dat wij grote aandacht schenken aan duurzaamheid.

Vraag een offerte aan

Wij denken mee, werken samen en komen zo tot het beste resultaat. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw waterbouwwerkzaamheden!

Dennis van der Werff

0172 - 469 511