A&ODienstenGrondwaterGrondwerkWegen
Je bent hier:

Elektrische laadstations

De elektrische auto is in opmars waardoor de behoefte aan snellaadstations toeneemt. De Van der Werff Groep zag die ontwikkeling op tijd aankomen. We hebben jaren geleden al besloten om kennis te investeren in de mobiliteit van de toekomst. Daardoor worden wij door bedrijven en particulieren gevraagd om snellaadstations, snellaadpalen en snellaadpunten te realiseren. Niet alleen bedoeld voor elektrische auto’s, maar ook voor ander elektrisch aangedreven vervoer. Natuurlijk leveren we ook minder snelle laadstations, -palen en -punten. Dat spreekt voor zich.

Deze laadstations plaatsen wij

Eind 2015 leverden wij alweer het vijftigste snellaadstation op aan FastNed. Dat is de snelst groeiende houder van snellaadstations langs de Nederlandse snelwegen. Onze ambitie is om in totaal maar liefst 200 elektrische snellaadstations voor Fastned te bouwen. Als het aan ons ligt, komen er in Nederland nog veel meer (snel)laadstations bij. Daarnaast plaatsen wij: (snel)laadpalen op bedrijfsterreinen, parkeerterreinen en parkeerplaatsen voor elektrische auto’s en hebben we inmiddels ook meerdere binnenstedelijke laadstations gerealiseerd. Bovendien leveren en monteren wij elektrische laadpunten die zowel bedrijfsmatig als door particulieren worden gebruikt. Daarmee kan de elektrische auto ’s nachts worden opgeladen, terwijl je zelf lekker ligt te slapen.

FastNed laadstation

Onze werkwijze

Wanneer je besluit om ons in te schakelen voor het bouwen van een snellaadstation, het plaatsen van één of meerdere snellaadpalen of elektrische laadpunten, is onze werkwijze altijd gelijk. Wij brengen allereerst je wensen, waaronder de gewenste oplaadtijd, volledig in kaart. Wanneer de situatie daar aanleiding toe geeft, bezoeken we de locatie waar het om gaat. We regelen ook de benodigde vergunningen. Daarna gaan we aan de slag, waarbij we ook de eventuele infrastructuur (bestrating, verwijzingsborden) zo snel mogelijk realiseren. Je hebt er geen omkijken naar.