Advies en OntwerpGrondwaterbeheersingGrondwerkMilieutechniekNieuwsWegenbouw
Je bent hier:

Tango verlengt contract met de Van der Werff Groep met vijf jaar

De Van der Werff Groep werkt al sinds 2010 voor Q8, de organisatie die onder meer verantwoordelijk is voor de tankstations van Tango in Nederland. Eind vorig jaar heeft Q8 opnieuw een tender uitgeschreven. De Van der Werff Groep is er wederom in geslaagd om het contract binnen te halen. Dit contract, dat op 1 januari van dit jaar is ingegaan, geldt voor vijf jaar en loopt door tot en met 31 december 2023.

Q8 is de contractpartij voor Ecocare Milieutechniek, een dochteronderneming van de Van der Werff Groep. “Wij bouwen en verbouwen zowel Tango locaties als IDS locaties”, licht Stanley de Looze, directeur bij de Van der Werff Groep, toe. “We keuren al die locaties en we hebben het contract voor de interventies. Als er vanmiddag iets gebeurt bij zo’n tankstation, dan moeten we daar meteen op acteren.” Het onderhoud van de vloeistofdichte vloeren valt ook onder het contract van de Van der Werff Groep.

Vanuit Tango is er alle vertrouwen in de werkzaamheden van Ecocare Milieutechniek. “Wij werken inmiddels geruime tijd met Ecocare Milieutechniek. Het samenwerkingsverband dat in de loop der jaren is ontstaan, ervaren wij als zeer prettig”, stelt Sander Groenen, project engineer bij Tango. “Dit samenwerkingsverband is wat ons betreft de basis om een project tot een succes te maken.

Lees meer over onze dienst tankstation bouwen.